10x DIY Karnevalove Kostumy

Nov 10, 2019
Penawaran Terbaik

Kostým Čaroděje: Cara Vytvorit Unikátní a Kreativní Kostým

Jak *vyrobit* kostým čaroděje je otázkou, která zajímá mnoho milovníků karnevalu a kostýmů. Čaroděj je oblíbenou postavou, kterou si můžete snadno a zajímavě ztvárnit v kostýmu. Podíváme se na 10 nápadů, jak si vytvořit svůj vlastní unikátní kostým čaroděje.

1. *Klobouk* Čaroděje

První krok k dokonalému kostýmu čaroděje je ikonický klobouk. Můžete si koupit hotový klobouk nebo si ho vyrobit doma z materiálů, které máte po ruce. Nezapomeňte přidat výraznou ozdobu, jako je třeba mašle nebo hvězda.

2. Plášť a Rohoz

Karnevalový kostým čaroděje bez pláště není kompletní. Zvolte temný plášť s kapucí pro záhadný vzhled. Doplňte kostým čaroděje o rohoz, který mu dodává dojmu tajemna a kouzel.

3. Lekce Lávování

Aby byl váš kostým čaroděje co nejautentičtější, nezapomeňte se naučit pár triků s kostýmin a líčením. Když ovládnete líbání, dokreslíte své začářované oči a dotvoříte svůj výraz.

4. Doplňujine Hotelovlutostiiki

K kostýmu čaroděje můžete přidat různé doplňky, které ho zvýrazní. Klik z nehtů, hůlky či lektvary budou nepostradatelné kouzelnické relikvie.

5. Kékněvséle Boty

Zvolte boty, které dokonale ladí s vaším kostýmem čaroděje. Pohodlná obuv je důležitá pro pohodlný karnevalový zážitek. Můžete si také vyrobit vlastní čarodějnické boty ze starých párů nebo igelitových pytliků.

6. Tajný Recept na Kouzelná Hůlka

Vaše vlastní kouzelné hůlka může být například z proutku, který ozdobíte třpytkami a barevnými stuhami. Přiřaďte každé kouzlo speciální pohyb hůlkou, který zdokonalíte díky tréninku.

7. Pesonalizujt svůj Čarodějník

Kostým čaroděje by měl být osobitý. Můžete si vyrobit náprsenku nebo plátěnou křídovou bábu, na které bude kolem vás viset *poznámky*. Nebo si vyrobte štít s vašimi člověky kouzlícími osobnostmi.

8. Král Fotogénie

Nezapomeňte si nafotit pár zábavných fotek ve svém kostýmu čaroděje. Buďte králem fotogenie a ukážte světu svůj kreativní a originální karnevalový převlek.

9. Závěrečná Dotahnuta k dokonalosti

Před tím, než vyrazíte na karneval, zkontrolujte si váš kostým čaroděje a dodělate vše, co ještě chybí. Můžete přidat další detaily nebo upravit make-up podle posledních trendů.

10. Zamilovat et* k Kostým

Buďte hrdí na svůj unikátní kostým čaroděje a milujte ho. Když se v nu Tree cítíte dobře, budete bavit ostatní. Nezapomeňte si užít každý karnevalový okamžik ve svém působivém kostýmu.

Nyní máte deset inspirujících návodů, jak si vyrobit originální a kreativní kostým čaroděje pro karneval. Nepřesúňvají událost, aby jste každý kouzelný vzdejž byl zábavu a nezapomenutelný zážitek.